Rendelés

A kiválasztott termékeket e-mailben kérjük megrendelni az info@bellina.hu címen. A rendeléshez nem kell regisztrálnod.

A megrendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, melyben további információt találsz a ruhák elérhetőségéről az adott napra, a fizetésről és a szállításról. Amennyiben 1 napon belül nem érkezik meg a visszaigazoló levelünk, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon (+3670-257-9040)!

A termékek a fotózás/esküvő napjára vehetők bérbe. A bérleti díj erre az alkalomra szól, hétköznap 1 napra, hétvégi fotózás/esküvő esetén pedig a hétvégére szól. A csomagot a fotózás napját megelőzően kapod kézhez 2-3 munkanappal. Lehetőség van ingyenes ruha próbára is előzetes bejelentkezéssel.

A termékeket a fotózást követő munkanapon kérjük visszaküldeni vagy személyesen visszahozni (a ruhákat mi mossuk és vasaljuk ki). Hétvége vagy munkaszüneti nap esetén a következő munkanapon. A ruhákra kaució kerül felszámításra, melyet a ruhák sértetlen és hiánytalan visszaküldése után teljes mértékben visszautalunk Neked. Késedelmes visszaküldés vagy sérülés esetén a kaucióból visszatarthatunk.

Szállítási információk:

A csomagot kérheted FOXPOST Csomagautomatába vagy házhoz szállítással.

Szállítási díjak:

Csomagautomatába 1.490 Ft.

Házhoz szállítás Magyarország egész területén: 1.890 Ft.

16.000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás díjmentes!

A megrendelt termékek hétköznap munkaidőben kerülnek kiszállításra. Kérjük, olyan címet adj meg, ahol elérhető vagy napközben. A termékeket a fotózásod napját megelőzően 2-3 nappal kapod kézhez. A kiszállítás várható időpontjáról e-mailben és/vagy sms-ben kapsz értesítést a futárszolgálattól.

A csomag átvételekor bizonyosodj meg róla, hogy sértetlen a csomagolás. Ha sérült a csomagod, kérjük, hogy ne vedd át a futártól és kérd a jegyzőkönyv felvételét! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A futárszolgálat hibájából adódó sérülés esetén csere ruhát biztosítunk kollekciónkból, melyet ingyenesen szállítunk ki Neked a lehető leghamarabb vagy visszafizetjük a teljes végösszeget. A csomag minden esetben tartalmazza a számlát.

Találd meg a Hozzád legközelebb eső csomagautomatát!

FOXPOST Csomagautomaták

 

Személyes átvétel előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges Érden és környékén.

Fizetés

A következő lehetőségek állnak rendelkezésedre:

Előre utalás:

A megrendelt termékek végösszegét és a kézbesítési díjat a megrendelés véglegesítését követően 3 munkanapon belül kérjük elutalni a lenti bankszámla számra.

Kedvezményezett neve: Szakács Botond László e.v.

Számlaszám: Gránit Bank 12100011-18877506

Kérjük, a közleménybe írd bele a neved és a rendelési számot!

Készpénzes fizetés:

Kizárólag személyes átvétel esetén van lehetőség készpénzes fizetésre. A személyes átvétel időpontjáról minden esetben előzetesen egyeztetünk.

Kaució:

A termékek bérleti díján felül minden ruhára és kiegészítőre kaució kerül felszámításra, melynek összege minden esetben megegyezik a termék bérleti díjával (tehát pl. egy 6.000 Ft-os bérleti díjú kismamaruha kauciója szintén 6.000 Ft.). Sérülésmentes állapotban és határidőre történő visszahozatal esetén természetesen a kaució teljes összege visszajár.